+1 (800) 560-1768 – Гаряча лінія

Наші експерти з отримання притулку в США чекають Вашого дзвінка для безкоштовної консультації

Asylum in USA在美国避难Asile aux Etats-UnisУбежище в СШАAsilo Politico EUAПритулок в США

Як іммігрувати в США?

Якщо Ви вирішили виїхати в США, то необхідно знати найпоширеніші способи, як влаштуватися в цій країні назавжди.

Першим способом є отримання робочої візи. Вона видається фахівцям в якій-небудь області. Спочатку видається віза Н1-В, що дає право роботи протягом 3 років, з можливістю продовження ще на три роки. Отримати цю візу може тільки людина, якій надійшла пропозиція від компанії або приватної особи. Попередньо Ваш майбутній роботодавець повинен довести до відома Департамент Праці і отримати дозвіл на залучення робочої сили і довести, що зможе платити Вам зарплату.
Отримання візи бізнесмена L-1. Якщо Ви володієте підприємством в Росії, але хочете відкрити філію в Америці. Спочатку Вам видадуть візу на один рік, і якщо Ваше підприємство виявиться успішним, можна отримати візу на 3 роки. В даному випадку Ви вже можете просити про надання Вам дозволу на проживання. Щоб отримати таку візу, необхідно, щоб Ваш бізнес в рідній країні і в Америці були взаємопов’язані. Необхідно також мати робоче місце поза Америки.

Як іммігрувати в США через Green Card

Участь у щорічній лотереї Green Card. Ця програма проводиться за підтримки Конгресу США. Комп’ютер щороку випадковим чином вибирає 50 тисяч осіб, які подали заявки в різних країнах. Для реєстрації у лотереї не потрібно знання англійської мови, мати професію або бізнес. Брати участь можуть всі і абсолютно безкоштовно. Брати участь в лотереї можуть особи, які досягли 18 років.

Якщо Ви переможете, то отримаєте офіційне повідомлення про це.

Видача візи інвестора ЕВ-5, яка передбачає спрощену процедуру, але вимагає вкладень в економіку США не менше 500 тисяч доларів. Для того щоб зробити інвестицію, необхідно довести легальний характер тих коштів, які Ви зібралися інвестувати. Вам доведеться перевести не менше $500 000 в американський банк, які гарантують фінансове вкладення в американську економіку. При відмові гроші повернуться назад. Після отримання візи, Ви зможете розпоряджатися грошима і сповістити уряд про те, в яку компанію Ви збираєтеся інвестувати.

«Віза нареченої» К-1. Такі візи видаються тільки жінкам, які особисто знайомі зі своїм майбутнім чоловіком. Для цього майбутній дружині необхідно довести, що вона неодноразово зустрічалася зі своїм обранцем. Нареченій потрібно довести, що її наміри серйозні. Якщо вона отримує таку візу, поєднується шлюбом, то їй надається дозвіл на проживання на 2 роки. Протягом цього періоду імміграційні органи контролюватимуть, чи не є цей шлюб фіктивним, чи дійсно існують сімейні відносини або це просто комерційна угода.

Отримання статусу біженця або політичного притулку. Таке право на проживання може отримати людина, яку переслідують в рідній країні або у нього є причини піддатися такому переслідуванню з політичних мотивів, через приналежність до певної соціальної групи, релігійних поглядів, раси, національності або через те, що особа є представником сексуальних меншин.

У будь-якому випадку, якщо Ваш випадок здається дуже простим і ординарним, все одно слід запастися підтримкою хорошого адвоката і фахівця в імміграційних питаннях.

 

Вас також може зацікавити: Political Asylum

Марк Р. Україна

Сподобалися адвокати, які працюють з комітетом. Безкомпромісні захисники, які домагаються результату.

Лейс С. Джордан

Мене завжди переслідували, тому що я був християнином в мусульманській країні. Я втік з своєї країни до Сполучених Штатів, не знаючи, що чекає мене в майбутньому. На щастя, політичний притулок в США допоміг!

Рашид, ОАЕ

Political Asylum USA пояснило мені мої варіанти щодо моєї дуже складної справи про корупцію. Вони навіть направили мене до видатного адвоката!

Олексій І. Україна

Прекрасний сервіс. Допомогли мені приїхати в США і виграти суд по притулку.

Як іммігрувати в США?
Безкоштовна консультація

Догори